Flyttevask med garanti

La oss ta flyttevasken for deg og bruk tiden du sparer på din flyttevask til å ordne, pakke og organisere.

Hva er inkludert?

Informasjon

Det vaskes nede i sluk der sluket er tilgjengelig. Kun utvendig vask av vifter. Fjern fastmonterte fronter på badekar/dusj for å sikre at vi kommer til.
Tepperens tas kun på forespørsel.

* Kjøkkenvifte vaskes med fettfjerningsmiddel og kan kjøres i oppvaskmaskin etter avtale. (hva som inngår i hvitvarevasken står grundig forklart i våre avtalevilkår)

** Vindusvasken inkluderer vask av standard vinduer uten sprosser. For utvendig vindusvask må vinduene enten være vendbare eller tilgjengelige uten bruk av lift eller stige. Vi benytter teleskopstang med lengde opp til 1,5 meter.

Fornøydhets- og kvalitetsgaranti

Vi har Kvalitetsgaranti på all vask vi utfører – du skal være fornøyd, og det skal være rengjort som avtalt. Det betyr at du innen 48 timer har mulighet for å varsle via telefon, chat eller e-post om eventuelle mangler ved vasken. Hjemme-service.no forbeholder seg retten til å utbedre avviket uten at dette medfører reduksjon i pris eller annen form for erstatning. Eventuell egen utbedring kompenseres ikke.

Egne flytteteam

Hjemme-Service.no har 10 års erfaring med flyttevask og egne team som tar flyttevasken.

Hva blir vasket?

En standard flyttevask er innvendig vask av din bolig – basert på antall kvm du oppgir. Utvendig vask av terrasse, eksterne boder og garasje er følgelig ikke inkludert i dette. Dersom du ønsker dette kostet/vasket, må dette oppgis i tillegg. Ta gjerne kontakt med oss i forkant.

Vi tar med rengjøringsutstyr

Teamet har med eget rengjøringsutstyr som mopper, kluter, støvsuger, skraper og verneutstyr. Vi bruker miljøvennlige vaskemidler.

Hvordan beregner vi pris?

Vi beregner pris på flyttevask basert på en tom og normalt vedlikeholdt bolig. Er boligen møblert eller nettopp pusset opp – ta kontakt for pristilbud.

Planlegg og bestill i tide

Mange har overlevering av boligen den siste eller første dagen i måneden. Få den dagen du ønsker.

Skriftlig avtale

Du får skriftlig avtale før oppstart. Bestiller du via bestillingsløsningen vår er avtalen beskrevet i vilkårene du aksepterer ved bestilling. Ved avvik må dette meddeles til Hjemme-Service.no, og oppgitt pris kan avvike. Dette vil du bli varslet om underveis i oppdraget.

 

Er det mørkt i boligen?

Har du en eller flere gode arbeidslys som kan lyse opp rommet som vaskes, er det kjempefint, så ser vi bedre hva vi holder på med. Har du ikke arbeidslys kan vi avtale at vi tar det med.

Hva må du som kunde sørge for før vasken

At det er tilstrekkelig med varme i boligen, samt sikre tilgang til varmt vann og strøm – slik at vi får utført vasken.

Godkjent renholdsbedrift

Hjemme-Service.no er selvfølgelig godkjent renholdsbedrift og har alle forsikringer i orden.

Flere tjenester

Fast vaskehjelp

Med fast vaskehjelp fra Hjemme-service.no får du mer tid til familie og venner.  La oss ta vasken så kan du heller redde verden!

Vindusvask

Få vindusvask uten å løfte en finger! Når årstidene skifter – og vi ser sola skinne, ser vi også at vinduene er skitne.

 

 

Sesongvask

La oss ta oss av vaskene mellom sesongene, så får du mer tid å nyte fine høst og vår dager.

 

Visningsvask

La oss ta oss av vasken