Vindusvask

Få vindusvask uten å løfte en finger! Når årstidene skifter – og vi ser sola skinne, ser vi også at vinduene er skitne.

Bestill vindusvask på frekvens

Det er lett å glemme vinduene når man gjør rent. For mange er også det å vaske vinduer en ekstra belastning på kroppen. Vinduene blir fort møkkete av regn og forurensning, men lar du Hjemme-service.no ta din vindusvask vet du at de til enhver tid er rene.

Bestill rengjøring av vinduene til faste tider i din serviceavtale, så har du alltid rene vinduer. Vi tilbyr vindusvask både til private hjem og bedrifter. Våre medarbeidere er effektive og har lang erfaring med å vaske vinduer.

Informasjon

Vindusvasken inkluderer vask av standard vinduer uten sprosser. Vinduer som er koblede er ikke inkludert i prisen. Ta kontakt for egen skreddersydd avtale.
For utvendig vindusvask må vinduene enten være vendbare eller tilgjengelige uten bruk av lift eller stige. Vi benytter teleskopstang med lengde opp til 1,5 meter.
Vindusvask er beregnet på antall kvadratmeter valgt ved bestilling.  Øvrig blir vindusvask utført i henhold til HMS rutiner. Vindusvask inkluderer ikke vask av persienner, eller annen montert solskjerming. Dersom dette skal vaskes, vil tjenesten beregnes som tilleggstjeneste og priset deretter. Hjemme-Service.no forbeholder seg retten til å vurdere om det er forsvarlig å vaske vinduer ved minusgrader. Dersom vinduene fryser ved innvendig vask, vil ikke vinduene bli vasket.

Fornøydhets- og kvalitetsgaranti

Vi har Kvalitetsgaranti på all vask vi utfører – du skal være fornøyd, og det skal være rengjort som avtalt. Det betyr at du innen 48 timer har mulighet for å varsle via telefon, chat eller e-post om eventuelle mangler ved vasken. Hjemme-service.no forbeholder seg retten til å utbedre avviket uten at dette medfører reduksjon i pris eller annen form for erstatning. Eventuell egen utbedring kompenseres ikke.

Informasjon om tjenesten

Vi tar med rengjøringsutstyret: Våre vasketeam har med eget rengjøringsutstyr i bilen som mopper, mikrofiberkluter og støvsuger.

Pris

Pris på vindusvask er basert på standard vinduer uten sprosser og blir beregnet ut i fra antall kvm på boligen.

For utvendig vindusvask

For utvendig vindusvask må vinduene enten være vendbare eller tilgjengelige uten bruk av lift eller stige. Vi benytter teleskopstang med lengde opp til 1,5 meter. Øvrig blir vindusvask utført i henhold til våre HMS-rutiner.

Miljøvennlige rengjøringsmidler

Vi bruker rent vann og mikrofiber samt «grønne» rengjøringsmidler der det trengs.

Skriftlig avtale

Du får skriftlig avtale før oppstart. Bestiller du via bestillingsløsningen vår er avtalen beskrevet i vilkårene du aksepterer ved bestilling. Ved avvik må dette meddeles til Hjemme-Service.no, og oppgitt pris kan avvike. Dette vil du bli varslet om underveis i oppdraget.

 

Godkjent renholdsbedrift

Hjemme-Service.no er selvfølgelig godkjent renholdsbedrift og har alle forsikringer i orden.

Flere tjenester

Fast vaskehjelp

Enkel rengjøring for et trivelig hjem. 

Flyttevask med garanti

Grundig flyttevask med alt du trenger. Kjøkken, bad, sov og mer.  Les mer for å se hva denne pakken inkluderer.

Sesongvask

Vi kan ta oss av vasken mellom sesongene, så får du mer tid i vår og høst solen.

Visningsvask

Vi kan ta oss av vasken